Vyhledej
Královédvorsko > Vzdělávání > základní školy > ZŠ speciální Diakonie Dvůr Král. n.L.

Ohlédnutí za měsícem červen 2024

Redakce, / 3.07.2024, Dvůr Králové nad Labem, zsdiakonie.kralovedvorsko.cz
Měsíc červen jsme ve škole začali oslavou mezinárodního dne dětí. A pokračovali jsme krásnými akcemi, které s posledním měsícem ve školním roce souvisejí.

FOTOGALERIE - Ohlédnutí za měsícem duben 2024


PŘEDÁVÁNÍ VYSVĚDČENÍ 
Školní rok jsme slavnostně zakončili v Cafe Centralu, kde se konalo předávání vysvědčení. Děkujeme všem našim žákyním a žákům za snahu a píli v tomto školním roce. Užijte si prázdniny! A v září zase naviděnou!

MEZINÁRODNÍ DEN DĚTÍ 
Pár našich žáků a žákyň zhlédlo žonglérské představení v Trutnově, které se jim velmi líbilo. Společně s ostatními žáky a žáčky jsme si povídali o mezinárodním dni dětí ve škole. Poté jsme šli s dětmi na procházku a na závěr nechyběla ani odměna v podobě zmrzliny.

HIPOTERAPIE 
V měsíci červen jsme si užili 2 lekce hipoterapie. Léčba koňským hřbetem přispívá ke správné koordinaci těla a posílení svalstva. Na naše kamarády Míšu a Fanynku se budeme těšit příští školní rok.

OZDRAVNÝ POBYT - VELKÝ MEDER 
I letos se žáci našich škol účastnili ozdravného pobytu. Do cíle dorazili odpočatí, a tak neváhali a po chvilce, kdy se ubytovali v úžasném apartmánu, naskákali do krásně teplé vody. Počasí nám přálo a měli jsme krásný slunečný týden. Kromě bazénů jsme také navštívili levandulovou zahradu, ochutnali jsme zmrzlinu, vafle a také langoše. Těšíme se zase na příští rok a na kamarády z ostatních škol!

PLAVÁNÍ 
Poslední lekce plavání jsme si velmi užili. Při poslední lekci počasí nám přálo, a tak jsme měli možnost vyzkoušet si venkovní bazén a vířivku! Za snahu a píli v plavání obdrželi žáci mokré vysvědčení!

HLEDÁ SE EDA 
Dne 7. 6. 2024 někteří naši žáci šli hledat Edu. Eda se ztratil v den svých narozenin. Aby Edu děti našly, musely nejdříve plnit úkoly, jejichž splněním získaly nápovědy sloužící k nalezení Edy. Děti Edu našly a za odměnu dostaly spousty krásných dárečků. Dopoledne jsme si moc užili a těšíme se na další den s Edou a jeho kamarády.

CANISTERAPIE 
V rámci TV nás navštívila naše psí kamarádka Ladynka. Společně jsme si zopakovali všechny povely a Ladynce schovali psí pamlsky do polštářku. Poté nám paní předala vysvědčení a na závěr jsme se rozloučili.

BAZÁREK PLNÝ ODMĚN 
V měsíci červen v každé třídě proběhl bazárek s odměnami za 2. pololetí. Žáci si mohli směnit samolepky nasbírané v pochvalníčku za hezkou odměnu. Podívejte se, co si děti vybraly!

SPECIÁLNÍ OLYMPIÁDA 
Dne 24. 6. 2024 jsme se zúčastnili speciální olympiády v Schulzových sadech, kterou zorganizoval denní stacionář Serafína. Olympiáda proběhla se vším všudy. Soutěžilo se v pěti disciplínách. Každý z našich žáků a žákyň si vybojoval diplom a zlatou medaili. Podívejte se, jak jsme si tento den užili!

VÝLET DO ZOO 
Poslední týden v červnu naše škola vyrazila do královédvorské zoo. Počasí nám přálo, a tak jsme měli možnost vidět spoustu zvířat, například tučňáky, želvy, slony, žirafy. Žáci si dopřáli odměnu v podobě zmrzliny nebo třeba hranolek. Také jsme se dnes stihli podívat na akci - DVŮR FEST, která se konala před Hankovým domem. Podívejte se, jak jsme si tento den krásně užili!

FELINOTERAPIE 
V měsíci červen jsme měli poslední felinoterapii v tomto školním roce. Moc jsme si přítomnost Barnyho užili. 
Těšíme se až zase v příštím roce za námi dorazí i s paní Andrejkou!

Další články Základní škola speciální Diakonie ČCE Dvůr K. n. L.

 
Vaše komentáře

Přečteno 76x