Vyhledej
Královédvorsko > Vzdělávání > střední školy

DOTEK24 - masérská soutěž ve Dvoře Králové (21. května 2024)

Redakce, / 25.04.2024, Dvůr Králové nad Labem, sposdk.kralovedvorsko.cz
Ve sportovní hale ve Strži ve Dvoře Králové se bude letos konat další ročník soutěže DOTEK, která je určena nejen pro studenty oboru Masér sportovní a rekondiční školy SPOŠ, ale i pro studenty škol obdobného zaměření v rámci ČR. Veřejnost v roli v roli diváka má vstup na soutěž zdarma.

Přihlášeno je 7 škol maturitního nebo výučního směru a celkem 40 soutěžících. Účast na masérské soutěži v roli „pozorovatele“, s příslibem budoucí aktivní účasti na soutěži, oznámili zástupci ze zahraničí - polské školy ze Svídnice: DOLNOŚLĄSKI ZESPÓŁ SZKÓŁ MEDYCZNO – SPORTOWYCH W ŚWIDNICY.

Vlastní soutěž je koncipována jako jednodenní soutěž jednotlivců se zaměřením na porovnání testových znalostí v teorii masáží a praktických dovedností předvedením sportovní a zvolené alternativní masáže (havajské a bambusové).

Návštěvníci mohou zhlédnout rovněž první ročník školní soutěže na téma „Aloha Hawai“, kde studentky oboru Kosmetické služby předvedou své dovednosti v bodypaintingu a Muay Thai Masters Academy Dvůr Králové nad Labem pod ukázkou thajského boxu.

Mgr. Tomáš Hamák

Další články SPOŠ Dvůr Králové nad Labem

Související články
Premiéra masérské soutěže ve Dvoře Králové potvrdila zájem žáků o obor
Dotek 23 - masérská soutěž ve Dvoře Králové (6. června 2023)
Vaše komentáře

Přečteno 186x
 
Kontakt


  Střední průmyslová škola
    a střední oborná škola 

Elišky Krásnohorské 2069
544 01 Dvůr Králové nad Labem

Telefon: 499 320 195, 499 622 215
Web: www.sposdk.cz
E-mail:info@sposdk.cz
Identifikátor datové schránky: gibw2dc

Kalendář akcí